Det er ikke lenge igjen til VM og Norge har invitert Japan og Italia for å spille treningskamper i Skien. Landslagstreneren benytter også anledningen til å gjøre laguttaket, så her gjelder det å prestere!

Jeg har måttet stå over de to siste samlingene på grunn av en galleblære som slo seg helt vrang. Jeg endte til slutt opp med å måtte operere den ut og har vært sykemeldt i 3 uker. Jeg er derfor veldig spent på hvordan kroppen er og hvordan dette skal gå.

Som noen av dere vet var jeg med i OL for ett år siden. Jeg klarte å bli med på laget og fikk en veldig fin opplevelse. Jeg ble bare med som reserve og satt store deler av turneringa på tribunen. Denne gangen har jeg hatt ett år til å trene på og har trent mye for å komme meg inn på en av de 3 første rekkene som spiller.

Første kampen skulle vi spille mot Japan. Det har vært store omrokkeringer og vi har hatt noen som har lagt skøytene på hylla etter OL. Spillerne var derfor spent på hvordan landslagstreneren har tenkt å sette opp de nye rekkene. Så kom det, første rekke: 9-71-77! 77 som er meg skulle få prøve meg på første rekke! Jeg kjenner jeg blir skikkelig nervøs men med bare 1 time til kampstart var det ikke tid til det. Så var vi i gang. Har jeg klart å bli bedre på dette året med trening?

Jeg klarte meg bra og fikk gode tilbakemeldinger fra trenerne. Jeg sliter litt teknisk i forhold til rekke kompisene mine og har noe å øve på når jeg kommer hjem. Totalt sett gikk dette utrolig bra! Så bra at jeg fikk fortsette på første rekken helt frem til siste kampen, da hadde landslagssjefen enda en utfordring til meg: «Klarer du å spille senter?». Så siste kampen spilte jeg senter for første gang på en landskamp mot Japan. Dette gikk også utrolig bra og vi klarte som tredje rekke å produsere 3 mål!

Vi spilte totalt seks kamper og vant alle sammen. Landslagsledelsen var veldig fornøyd med innsatsen til alle som var på samlingen, og på avskjedsmøte fikk vi beskjed om at samtlige var tatt med til VM!

World Para Ice Hockey Championships 2019 Ostrava – Here I come! 😀

X
%d bloggere liker dette: