Vær og føre kunne vært litt lettere, men det satte ingen demper på entusiasmen under Momentum sin alpinsamling i Myrkdalen.

Momentum hadde fått støtte fra Extrastiftelsen til å gjennomføre arrangementet. Støtten gjorde det mulig å engasjere flere instruktører. Beitostølen Helsesportsenter og Kysthospitalet stilte med to stykker hver i tillegg til Tamar fra Myrkdalen skiskule. Siden påmeldingen var noe beskjeden, ble det tett oppfølging av alle. I tillegg stilte Blatchford Ortopedi Bergen med ortopediingeniører som bidro med justeringer og utprøving av skiproteser. Dette ga veldig godt grunnlag for erfaringsutveksling og læring for alle parter på samlingen

Den harde kjerne av deltakere inkluderte en av Momentum sine yngste medlemmer. Casper Linskov er 6 år og kne-ex amputert. Han kjører ski på en protese spesiallaget for han av Andrew Ritchie på Sophies Minde. Den hindret i alle fall ikke mobiliteten! Nå kom han til Myrkdalen sammen med sine foreldre. Gutten inspirerte hele gruppen som et friskt, ungt pust. Vi håper å se mye mer til han framover. (Han var så rask rundt omkring at vi ikke har fått tatt noe godt actionbilde til Livsglede).

Steinar Herheim må også nevnes. Han er Momentum sin «Myrkdalenekspert» og kjenner alle i skianlegget både gjennom engasjement i redningsarbeid og som aktiv protesealpinist. Hans hjelp i gjennomføringen var ubetalelig og bidro sterkt til at det gikk knirkefritt.

X
%d bloggere liker dette: