5 år har gått siden vi startet opp kjelkehockey miljø på Lillehammer. Det har vært mye trening siden den gang. Vi har spilt mange internkamp og deltatt på noen nasjonale turneringer. Det har allikevel vært et savn å spille mot andre lag litt mer jevnlig. Hvorfor trene når vi ikke skal spille mot noen andre lag? Er det da noen vits å bli bedre…?

Spille kamp er moro

VM, EM og PL stiller strenge krav til at man må ha en funksjonsnedsettelse for å kunne delta, dette er heldigvis ikke tilfelle i de fleste klubbturnering. Mjøsa Pikes har heller ikke mange nok spiller med funksjonsnedsettelse til å kunne delta på en turnering om dette hadde vært en begrensning.
Hvert år samles klubbene i Norge til nasjonal klubblagsturneringshelg.
Mjøsa Pikes, Vålerenga, Bergen Rams, Skien, Moss Kråkene, Nærbø og Rosenborg barker sammen for å kunne få tittelen Norges beste kjelkehockeylag.
Dette har vært det store å trene opp mot. Men en helg med kamper i løpet av helt år har vært lite, det er jo det å spille kamp som er moro!  

Serie

Nå har vi startet opp kjelkehockey serie i Norge og det ser ut til å bli en braksuksess! Mjøsa Pikes hadde første kampen sin hjemme mot regjerende mestere Vålerenga. Vi hadde ikke akkurat hatt en kjempe oppladning til denne kampen med bare en trening siden sommeren, men alle var vertfall kjempe gira på å spille!

Så skulle vi i gang. Vi samler gjengen rundt mål og gjør oss klare til kamp! Litt taktikk prat og ett kamp rop; «PIKES». (Pikes er gjedde på engelsk, så var det avklart at vi ikke er en gjeng med piker :P)

Vi startet kampen med en kjempesjanse, Kristian Sønsteli #9 bommer med noen centimeter.  Etter hvert begynner det å vise seg at vi henger bak både på kondisjon, teknikk og taktikk. Vi taper kampen så det synger, men alle synes det var en kul opplevelse og en motivasjon til å trene mer for å kunne klare å holde følge med de beste.

Bli med

Neste kamp går allerede søndag 13. oktober klokka 15:00 mot Skien Jacks i ungdomshallen. Med gratis inngang og en hall stappet med fartsfylt action skal det bli gøy!

Nå har vi virkelig klart å skape noe i Mjøs-regionen! Fartsfylt trening med jevnlige kamper! Synes du det høres gøy ut? Bli med å prøv da, kjelkehockey er for alle.

X
%d bloggere liker dette: