Litt over en uke på tur. Noe slit og mye latter. Spennende møter og strålende mat. Til og med været ble bedre enn forventet. Slik er det å være på tur i Rondane!

Det har gått litt over en uke siden vi kom i mål på turen vår. I perioden 1. juli til 9. juli var vi rundt fjellmassivet som nå feirer 50 år som nasjonalpark. Foruten meg var disse med:

  • Inge Solheim (39) er fra Otta, men bor nå i London. Han har i alle fall adresse der. Inge er en profesjonell eventyrer og polfarer. Derfor definerer han seg som seg som bipolar. Han har også deltatt i flere TV produksjoner.
  • Tor Olav Bjørbakk Steinsvoll (47) er fra Otta og jobber for Nord-Gudbrandsdal Videregående skole. Han er aktiv innen Røde Kors med blant annet lavinehunder.
  • Jan Hageland (65) er min far. Han var tidligere fjelloppsynsmann i Dovre og har veldig god kjennskap til området og livet der. Både i jobb og fritid har han vært en aktiv friluftsmann. Han var med oss fram til Dørålseter på turen.
  • Mathias Eick (33) er en kjent jazzmusiker med internasjonal karriere. Han hoppet på turen fra Dørålseter for å la seg inspirere av fjellet til å komponere musikk til turen.
  • Jonas Bakken Løkken (20) er en hjulbeint ung gutt fra Otta. Jonas ble utfordret til å trene seg opp mot å bestige Veslesmeden i rullestol sammen med gruppa vår. Utfordringen tok han på strak arm.
  • Arne B. Rostad (53) er en utrolig kreativ og morsom regissør fra Oslo. Han har lang erfaring med dokumentarfilmer, blant annet Giganten om Erik Bye.
  • Øyvind Saugerud (33) er en veldig dyktig og sprek fotograf fra Hamar med mye erfaring fra blant annet 71 Grader Nord. Det er imponerende å se hvordan han klarer å gå baklengs i terreng med kamera.
  • Kristoffer Carstens (29) er en herlig trøndersk lydmann bosatt i Oslo som også studerer innovasjon og forretningsutvikling. Han får med seg de små detaljene og leter alltid etter «scoop».
  • Andreas Dreyer (37) er en erfaren produsent opprinnelig fra Voss. Nå bor han i Lillehammer og jobber som professor på Høgskolen i Lillehammer i tillegg til egne prosjekter.

Turen skal jeg beskrive mer dag for dag med jevne mellomrom framover. Foreløpig skal bildene her tale litt for seg. Og i romjula kan dere se det på NRK.

X
%d bloggere liker dette: