Mens Torstein er i PyeongChang holder jeg meg innenlands. Neste uke er en stor motivasjonsfaktor for flere hundre utøvere. Ridderuka går av stabelen på Beitostølen.

Dette arrangementet fyller opp Beitostølen en uke. Nesten 500 deltakere og enda flere funksjonærer, ledsagere og frivillige. Ridderuka har stor bredde i aktiviteter. Alt fra beinhard konkurranse i langrenn, alpint og snowboard til kulturelle og sosiale innslag. Jeg er veldig glad for at Ridderrennet også øker fokus mot friluftsliv og opplevelse av naturen uten startnummer. Ekstra glad for det i år med mitt elendige treningsgrunnlag hvor jeg ikke har noen ambisjoner i det hele tatt om å oppnå noe i konkurranser. Sannsynligheten er stor for at jeg debuterer i en turklasse på selve Ridderrennet. 

Tirsdag er det fjellsportdag i samarbeid med DNT. Denne dagen ser jeg fram til med spenning. Målsettingen er å prøve truger enda mer. Truger er et lavterskel tilbud jeg virkelig har falt for. Det krever lite utstyr og kan brukes uavhengig av preparerte spor.

I år er jeg også vert for en liten gruppe fra Momentum som skal dele leilighet. Vi har et snitt på ett bein per hode i den leiligheten. Riktignok en del avtakbare bein i tillegg, men de har vi plass til.

Det kommer mer om Ridderuka underveis. I år kan det hende vi må ha noen våkenetter og for å følge våre landsmenn / -kvinner under Paralympics. Selv om vi gjerne kan samle litt flere medaljer.

X
%d bloggere liker dette: