Nye tider, nye sider

av | 19. des 2023

Høsten har vært en tid for oppussing og veivalg i Funkibator. Det var på tide å rydde i ambisjoner og mål. Det gjelder å finne tilbake til utgangspunktet. Formålet med all aktivitet skal være inspirasjon til å mestre, og å skape samfunnsendringer.

Noe av omdisponeringen i selskapet kom av seg selv etter at Torstein valgte å satse på nye utfordringer. Har er en aktiv mann som liker høy fart og lagspill. Det er et godt grunnlag for hans nye firma Aktive Stoler. Der skal han selge rullestoler for håndball og lignende aktiviteter.  Jeg gleder meg til å følge ham framover.

Jeg skal fortsette å skape historier med mestringsperspektiv og ønske om å skape et enda mer tilgjengelig samfunn. Min rolle er å inspirere til egeninnsats. Den ønsker jeg å rendyrke mer. Arbeidsområdene blir da utvikling og gjennomføring av opplæringstiltak, formidle historier om hindringer, og bidra aktivt inn for å skape løsninger. I det området er det plass til noen gruppearrangement for utvalgte grupper. Men jeg blir aldri noen stor reiselivsoperatør.

Som en del av oppussingen i eget firma, var det på tide å ta tak i hjemmesiden på nytt. Rebecca fra Krible Design har stått for jobben med å samle og strukturere våre ønsker. Resultatet synes jeg ble bra. Nå håper jeg at dere og synes hjemmesiden har et tydeligere budskap og er lettere å forstå. Om dere har forslag til forbedringer, tar jeg gjerne imot tips. For meg er den et godt grunnlag for et nytt år.

Da kan vi snart glede oss til jul..!

Se også

Geir Arne på fjelltur med korte proteser og staver. Foto.
jan 21 2024

Våre fjell?

Bruken av fjellområdene i Nord-Gudbrandsdal er gjenstand for mye debatt. Interessekonfliktene skjerpes nå når villreinen har fått bekreftet svært dårlige levekår....
To menn står utenfor en grind
mar 06 2023

Bli med Stian å gå mot kreft og ensomhet!

Personer som følger drømmene sine, inspirerer meg. Og de som også kobler det opp mot en større sak enn sin egen selvrealisering får enda mer respekt. Nå har jeg blitt...
To menn kommer gående mot kamera på sti.
des 12 2021

Universell utforming i villmark

Målsettingen med universell utforming bør være å gi like muligheter. Men når beveger vi oss ut av vårt menneskeregulerte samfunn til det økologiske mangfoldet? Skal...
Geir Arne sykler i Grimsdalen
des 31 2020

Hva lærte jeg av 2020?

Det er sagt mye om året 2020. Veldig mange har slaktet det. Selvsagt kunne jeg godt unnvært smittefaren, men mine egne erfaringer fra i år ville jeg ikke vært foruten....
aug 28 2020

Moskussafari med barn.

«Ser du den?» Jeg peker over mot andre siden av dalen. To unger ser febrilsk. En tror han ser den hun andre er mer i tvil. Forskjellen mellom moskus og stein kan være...
jul 31 2020

Skattejakt på Dovrefjell

Jeg ser dem nede i dalsøkket. De går målrettet. Klarer jeg å holde dem unna med stutte bein? Det står om 100 år fiskerett. Fjellstyrene er 100 år i år. I den...
jul 15 2020

Tour de Dovre: Opplevelser fra en håndsyklist

«Det var en strålende tur! Og Grimsdalen var bare helt fantastisk!» Stemmen fra Bergen tilhører en overveldet håndsyklist som ringte meg etter Tour de Dovre. Hein...
Geir Arne sykler i Grimsdalen
jul 03 2020

Fem tips for Tour de Dovre

Tour de Dovre er en spektakulær tur. Den blir enda bedre om du skrur ned tempoet. Jeg har noen tips for håndsyklister. Men de er like gyldige for alle andre som vil...
X