Med god hjelp fra venner og naboer var det ingenting å si på innsatsen. Når jeg var på utkikk etter tomt for å bygge hus var det viktig for meg å ha en flat tomt så jeg kunne komme meg frem over alt, forholdsvis problemfritt. Beliggenheten er i perfekt avstand til Lillehammer sentrum, så jeg lett kan rulle til og fra, uten hjelp fra andre. Nå har vi planert tomten, bygd plattinger og i tillegg har vi gravd ned trampolina, så jeg kan til og med bli med Viktoria å «hoppe»!

Det har vært viktig for meg å finne løsninger som gjør det lettvint for meg med rullestol, allikevel betyr det også mye at hjelpemidlene som jeg trenger ikke skal være til sjenanse eller i veien for andre. Jeg vil helst at det skal være som en naturlig del av terrenget på tomten, eller en del av interiøret i huset. Å finne løsninger som ser bra ut men samtidig er funksjonelle har jeg og Tove brukt mye tid på. Når vi i tillegg får til det med lekeapparat for Viktoria, som med trampolina, blir jeg knallfornøyd. Gleder meg til Viktoria blir såpass fin i farta at jeg får «spretta» meg skikkelig

X
%d bloggere liker dette: