For tre uker siden fikk jeg påvist galleblærebetennelse og gallestein. Dette endte med operasjon og treningsforbud i tre uker. De første ukene var helt forferdelig og jeg ble skikkelig handicappa. Ikke lov å bruke magemuskler + rullestol og lam fra livet og ned = veldig kronglete! Bare det å forflytte seg til senga eller toalettet var noe jeg måtte manne meg opp for å få til.

Men med nok smertestillende innabords har det fungert. Min kjære Tove har vært superflink med hund, hus, barn, jobb og en mann med noe som faktisk har vært verre enn manneinfluensa!

Midt under sykehus oppholdet mitt fikk jeg en telefon fra fagkonsulent for paraidrett. Hun lurte på om Mjøsa Pikes kunne vise frem kjelkehockey på 25års markeringen av OL og PL i Lillehammer. Jeg svarte umiddelbart ja uten egentlig å tenke meg om. Det som kanskje kunne bli en utfordring var at jeg fortsatt hadde treningsforbud når dette arrangementet skulle foregå.

Noen dager før fremvisningen sleit jeg med ryggen og så ikke noe annen råd enn å få litt massasje. Jeg ringte Knakende Go på Øyer og fikk min aller første massasjetime. Det blir heller ikke siste gang. Dagen etter var ryggen helt fin og jeg var klar for å sette meg i kjelken igjen.

Vi ble spurt om å spille litt kjelkehockey på isen i parken i Lillehammer mens Kongen og Dronninga kom på besøk. Vi i Mjøsa Pikes er opptatt av inkludering og tok med oss noen ekstra kjelker så de som hadde lyst fikk lov å prøve.
Dette ble en kjempesuksess og mange var innom for å prøve. Harald og Sonja var også innom å så på men de hadde det for travelt til å prøve.
Jammen fikk vi TV tid også, TV2 nyhetskanalen 13.15 var jeg på live TV.

Dette har ikke akkurat vært en ideell oppladning til VM i April. Men nå er jeg friskmeldt og klar for å starte oppkjøringa til VM. Så får jeg håpe at jeg ikke er satt for mye tilbake og klarer å få blitt med på laget som skal til Tsjekkia i April.

X
%d bloggere liker dette: