Mjøsa Pikes med hockeyopptreden for Kongen og Dronninga

av | 19. feb 2019

For tre uker siden fikk jeg påvist galleblærebetennelse og gallestein. Dette endte med operasjon og treningsforbud i tre uker. De første ukene var helt forferdelig og jeg ble skikkelig handicappa. Ikke lov å bruke magemuskler + rullestol og lam fra livet og ned = veldig kronglete! Bare det å forflytte seg til senga eller toalettet var noe jeg måtte manne meg opp for å få til.

Men med nok smertestillende innabords har det fungert. Min kjære Tove har vært superflink med hund, hus, barn, jobb og en mann med noe som faktisk har vært verre enn manneinfluensa!

Midt under sykehus oppholdet mitt fikk jeg en telefon fra fagkonsulent for paraidrett. Hun lurte på om Mjøsa Pikes kunne vise frem kjelkehockey på 25års markeringen av OL og PL i Lillehammer. Jeg svarte umiddelbart ja uten egentlig å tenke meg om. Det som kanskje kunne bli en utfordring var at jeg fortsatt hadde treningsforbud når dette arrangementet skulle foregå.

Noen dager før fremvisningen sleit jeg med ryggen og så ikke noe annen råd enn å få litt massasje. Jeg ringte Knakende Go på Øyer og fikk min aller første massasjetime. Det blir heller ikke siste gang. Dagen etter var ryggen helt fin og jeg var klar for å sette meg i kjelken igjen.

Vi ble spurt om å spille litt kjelkehockey på isen i parken i Lillehammer mens Kongen og Dronninga kom på besøk. Vi i Mjøsa Pikes er opptatt av inkludering og tok med oss noen ekstra kjelker så de som hadde lyst fikk lov å prøve.
Dette ble en kjempesuksess og mange var innom for å prøve. Harald og Sonja var også innom å så på men de hadde det for travelt til å prøve.
Jammen fikk vi TV tid også, TV2 nyhetskanalen 13.15 var jeg på live TV.

Dette har ikke akkurat vært en ideell oppladning til VM i April. Men nå er jeg friskmeldt og klar for å starte oppkjøringa til VM. Så får jeg håpe at jeg ikke er satt for mye tilbake og klarer å få blitt med på laget som skal til Tsjekkia i April.

Se også

aug 04 2020

Funksjonsfordel..?

Jeg har lenge hatt en drøm om at uteområdet skal bli like tilrettelagt som inne, men det har vært litt lenger ned på prioriteringslista. Grusen mot inngangen har vært...
jun 09 2020

Første fotballtrening på 19år!

Denne gangen var det ikke jeg som fikk spille, men datteren min Viktoria. Jeg har lenge ønsket at Viktoria skulle prøve. Det har vært vanskelig å få henne interessert i...
mai 25 2020

Korona-trening

Trening Jeg har bestemt meg for å trene mer og bedre denne sesongen. Sist sesong klarte jeg å bli med til EM-troppen, men jeg følte selv at jeg hang etter de andre på...
mar 14 2020

Hockeysesongen 2019/2020 gikk ikke helt som planlagt.

Denne sesongen har vi startet opp med seriespill i kjelkehockey og har på denne måten fått spilt flere kamper enn vi har gjort noen gang tidligere. Det har også vært...
jan 27 2020

Rullestol Segway

Mange synes det er kult å kjøre rullestol. Etter jeg ble skadet, startet søsteren min og jeg rullestolbasketlag. Da fikk vi tak i mange rullestoler som også vennene...
nov 27 2019

Foredrag på engelsk!

Ideen For en 8-9 måneder siden var jeg på samling i Torino, Italia. Der gikk det jo mye av praten på engelsk. Landslagslege Hilde Moseby synes jeg hadde helt ok engelsk...
nov 07 2019

Lillehammer har fått en ny lekeplass

Jeg var spent på den nye lekeplassen i Lillehammer. Har de tenkt på tilrettelegging for personer med funksjonsnedsettelse? Jeg og Viktoria drar for å sjekke! Eventyr...
okt 23 2019

Likeverdig Skolehverdag

For et par år siden var vi rundt omkring på skoler i Oppland. Vi var også og besøkte gamle skolen min hvor jeg ble skadet for 18(!)år siden. Da jeg som 15-åring ble...
X