Viktoria har allerede blitt 4år og vi har bygd lekeplass. Selv om det i utgangspunktet er Viktoria som skal leke der, så vil jeg ha muligheten til å være med. Men jeg vil ikke at det skal være en lekeplass som ser tilrettelagt ut, eller at folk umiddelbart tenker at her bor det en som har fysiske utfordringer. Jeg ville derfor tilrettelegge lekeplassen uten synlige ramper eller andre hjelpemidler.

Nå er lekeplassen endelig ferdig med siste tilskudd: Lekestue! Her har jeg vært litt snikker selv, og med god hjelp fra onkelungen min Eskil og onkelen min Jens bygde vi en platting med god plass til rullestol oppå og et hus med bred nok dør til at rullestolen min faktisk kommer inn. Opp til plattingen har vi lagd en liten bakke av jord så jeg kan trille opp.

Planering av tomt har vi fått hjelp av Jeistad Entrepenør som virkelig har forstått hva jeg trenger. God planering og veldig få kuler som kan være en utfordringer. Nå er det flatt og egentlig helt perfekt for rullestol. Selv om gress ikke er det beste underlaget å kjøre på.

Trampolina med roll-inn entrance for rullestol så jeg kan bli med å «hoppe» er også noe jeg synes er veldig kult! Samtidig som det er praktisk for Viktoria som kan hoppe rett på uten å måtte klatre opp en stige. Vi slipper også å ha sikkerhetsnett rundt hele.

X
%d bloggere liker dette: