Trening

Jeg har bestemt meg for å trene mer og bedre denne sesongen. Sist sesong klarte jeg å bli med til EM-troppen, men jeg følte selv at jeg hang etter de andre på både teknikk og utholdenhet. Nå skal jeg prøve å trene mer jevnt gjennom sesongen, samtidig som jeg skal prøve å unngå å få ett ribbeinsbrudd mitt i sesongen.

Korona-tiden

I disse korona-tider som har blitt ett ganske kjent utrykk, har jeg måtte trene noe alternativt. Som regel i disse tider pleier vi å trene mye rullestolbasket som alternativ trening. Samtidig som vi har samlinger på landslaget hvor vi trener godt sammen. Dette kan vi ikke gjøre nå..

Olympiatoppen

Olympiatoppen Innlandet med Mikko Kokslien i førersetet har fått i gang en treningsgruppe hvor vi har fått låne forskjellig treningsutstyr med hjem og trener «sammen» via nett. Dette har vært viktig for å få opp både motivasjon og intensitet på treningsøktene. Det blir litt småkonkurering og generelt blir intensiteten høyere på treningsøkter hvor vi er flere samlet.

Nix

Det er også godt å ha hunden min Nix som blir helt hyper bare han hører ordet «tur». Her har jeg en fast og god treningskompis som alltid er beredt. Jeg har på «freewheel» som er et større hjul som jeg fester fremme på rullestolen. Kjøpt meg et par junior staver med pigg og et belte rundt magen som jeg fester Nix i. Dette gjør at jeg nok antageligvis er den personen i rullestol som har størst fart i Lillehammer.

Teknikk

Landslaget har også investert litt ekstra i utøverne, de har bestilt noen plater som skal ligne på en isflate til alle som ønsker å trene mer teknikk i løpet av sommeren. Dette har jeg ikke fått enda, men regner med at det blir bra.

VM 2021

Så da er det egentlig bare opp til meg. Neste år er det VM og jeg har lyst til å bli med! Konkurransen blant plassen på landslaget har blitt høyere og jeg blir ikke yngre. Selv om jeg ikke føler meg eldre enn 20 år, så er jeg nå blant de eldre på laget. Jeg skal prøve så godt jeg kan, så kanskje det blir VM på #77 om ett års tid.

X
%d bloggere liker dette: