«Kom her, Geir Arne! Dette må du prøve!» Jon Ivar hadde et lurt glis da jeg ble plassert to meter foran en skjerm i Inspiriasenteret i Grålum forrige helg. Foran meg var et varmekamera som viste figuren på veggen. Kameraet avslørte tydelig lite sirkulasjon i leggene. Geir Arne svevde i lufta med mange røde områder på overkroppen og isblå lengst nede.

Vi var ikke i Grålum kun for å se på bein – eller mangelen av det. Anledningen var en kombinasjon av årsmøte og aktivitetshelg for Momentum, foreningen for arm- og benamputerte. Jeg var leid inn for å innlede aktivitetsdagen på lørdag med foredraget mitt. I tillegg hadde jeg klart å bli overbevist om at en rolle i styret til Momentum var givende. Som i de fleste frivillige organisasjoner, var det ikke snakk om kampvotering. Jeg stiller med ganske blanke ark, og håper å påvirke på en positiv måte.

Aktivitetsdagen var styrt godt av fysioterapeutene Saffran Möller fra Ôssur Nordic og Gith Jansson fra Sahlgrenska Sjukhus. Øvelsene var enkle, noe som gjør dem enkle å utføre i hverdagen.

X
%d bloggere liker dette: