20. september var det ti år siden vi kom i mål etter en måned på tur med Lars Monsen. Ingen Grenser har satt varige spor med venner for livet. Forrige helg feiret flere av oss jubileet. Og stemningen var som da vi var på tur.

Det vil si, det var litt forskjell. Noen av oss hadde med «adoptivbarna» våre. Vi har hatt en tradisjon med årlige samlinger. Og da har vi tatt med familie og gode venner. Jubileet var intet unntak. Totalt var vi femten på Scandic Holmenkollen Park. For første gang siden Gullruten i Bergen var både sentrale personer fra foran og bak kamera med.

Gamle minner rundt bordet

Naturlig nok er det vanskelig å samle alle på en slik tilstelning. Men vi som var der fikk en veldig hyggelig samling. Alle fikk anledning til å oppdatere hverandre om hva som har skjedd de ti siste årene. Under middagen rullerte også mange bilder fra turen på skjermen. Det frisket opp i mange minner og historier. Stemningen var like god som på mesteparten av turen. Rett og slett en strålende gjeng!

Resten var savnet

Selv om vi hadde en fin kveld med fem retter på bordet, så savnet vi dere som ikke kunne komme. Bildene gjorde at dere var delvis med. Og dere var alle i våre tanker. Derfor vil jeg bruke mer plass enn normalt i denne bloggen på bilder. For de sier så mye mer enn ord. Gleder meg til å se dere igjen. Mange av dere på en framtidig tur!

X
%d bloggere liker dette: