Sommersesongen er på hell. Og de fleste skifter garderobe til vinterlig bekledning og varme bukser. Men jeg foretrekker fortsatt shorts for mange anledninger. Har det rabla fullstendig for meg?

Det er lett å tenke det for en butikkansatt om jeg kommer inn i februar og lurer på om de har kortbukser. Eller de tror jeg skal på ferie. Men sannheten er at jeg bare er lat.

Høyvannsbukser til korte bein

Jeg blir nok lettere avslørt på bakgrunnen for interessen om jeg kommer i tilpasset høyde. Med de korte protesene er det faktisk veldig praktisk å bruke shorts. Riktignok ser det ut som høyvannsbukser, men det tåler jeg greit for å slippe å legge opp langbukser. Og om sommeren går jeg veldig ofte i shorts uavhengig av høyde.

Tungvint å ta på lange bukser

Egentlig kunne jeg nok definert shorts som et helårsprodukt med lange bein og. Men jeg føler det er litt unaturlig å sprade rundt med bare legger i snødrev. Selv om leggene er skikkelig kule! Og selv om det er metall fra kneet og ned, så gir lenger bukser noe beskyttelse mot kulde. Men jeg må innrømme at jeg synes det er mye mer tungvint å ta på lange bukser. Stive ankler under en kunstig legg hekter seg fort opp.

Selv om jeg stadig bruker shorts på korte bein, må jeg likevel ty til noe ekstra isolasjon. Derfor er jeg vel blant de få som kombinerer stillongs og shorts. Jeg liker lave temperaturer, men det er ikke godt å fryse i over lengre tid. Så litt komfort er viktig. Og for meg er alltid funksjonalitet og praktiske hensyn viktigere enn forfengelighet.

God vinter i langbukse. Jeg tar fram de korte.

X
%d bloggere liker dette: