Onsdag var det igang. Oppmøte på Olympiatoppen i Oslo for testing av kroppen. Nå skulle jeg virkelig få testa hvordan treningen min i sommer har gått. Først WATT test (3 minutter hvor vi skal «pushe» alt vi har) etterfulgt av opptrekk, nedtrekk og benkpress. Jammen var det tungt! Men godt å komme igang igjen!

Torsdag skulle vi videre til Skien for sommersamling. Jeg har fått med meg både Tove og Viktoria og gledet meg til kjelkehockey og familie tid!
Første trening etter Paralympics var fredagskveld. Jeg var litt rusten og ustø i kjelke etter så lang pause fra isen. Men det kom seg etterhvert.

Lørdagsmorgen var det opp 06:30 for frokost etterfulgt av tester for landslagsutøverne på is hvor det skulle være hurtighet, utholdenhet og teknikktester. Testresultatene kommer iløpet av uka, så da blir det spennende å se hvordan jeg ligger an i forhold til resten av laget.

Endelig kom det jeg virkelig hadde gledet meg til. Internkamp! Landslagskapteinene Knut og Martin hadde valgt lag og vi skulle spille om heder og ære. Første kamp ble noen harde tak og etter andre periode var stillingen 2-2. I tredje periode ble det litt for tøft spill ute på banen og motstanderen vår fikk noen utvisninger. Vi endte til slutt opp med å vinne 7-3.

Noe som jeg synes er kult med dette laget er lagmoralen. Det kan virke som vi er bitre fiender ute på isen, men når kampen er over er alle gode venner og latteren sitter løst.
Andre kampen gikk også veldig bra for vår del, og vi endte opp med å vinne 10-4. Men jeg hadde ennå ikke klart å få scora noen mål. Jeg hadde noen gode sjanser, men klarte bare ikke å sette pucken i nettveggen…

Søndag var det klart for tredje og siste kamp. Alle begynte å bli ganske slitne etter tester på Olympiatoppen og istester i Skien. Men vi var klare for å gi alt! Laget mitt klarte seg fortsatt ganske bra. Så kom muligheten jeg har ventet på! Eskil Hagen får med seg pucken bak mostanderes mål og jeg ser at han har sett meg. Jeg lurer meg inn foran målet og får en herlig pasning rett på høyre kølla mi, jeg kjenner at jeg blir nervøs fordi med et sånt pass MÅ jeg bare klare å score. Og ja, jeg får et herlig treff på pucken og setter den opp i høyre hjørne. MÅL! Vi vinner til slutt 7-2

Moro start på sesongen og jeg gleder meg til fortsettelse! Jeg er også en av de heldige som har fått en invitasjon til klubb-turnering i Zlin senere i høst. Der skal vi spille mot lag fra forskjellige nasjoner.

Bare å trene videre nå, så håper jeg på en god hockeysesong med en fin avslutning i VM om noen måneder.

X
%d bloggere liker dette: