Hockeysesongen 2018/19 er igang!

av | 8. aug 2018

Onsdag var det igang. Oppmøte på Olympiatoppen i Oslo for testing av kroppen. Nå skulle jeg virkelig få testa hvordan treningen min i sommer har gått. Først WATT test (3 minutter hvor vi skal «pushe» alt vi har) etterfulgt av opptrekk, nedtrekk og benkpress. Jammen var det tungt! Men godt å komme igang igjen!

Torsdag skulle vi videre til Skien for sommersamling. Jeg har fått med meg både Tove og Viktoria og gledet meg til kjelkehockey og familie tid!
Første trening etter Paralympics var fredagskveld. Jeg var litt rusten og ustø i kjelke etter så lang pause fra isen. Men det kom seg etterhvert.

Lørdagsmorgen var det opp 06:30 for frokost etterfulgt av tester for landslagsutøverne på is hvor det skulle være hurtighet, utholdenhet og teknikktester. Testresultatene kommer iløpet av uka, så da blir det spennende å se hvordan jeg ligger an i forhold til resten av laget.

Endelig kom det jeg virkelig hadde gledet meg til. Internkamp! Landslagskapteinene Knut og Martin hadde valgt lag og vi skulle spille om heder og ære. Første kamp ble noen harde tak og etter andre periode var stillingen 2-2. I tredje periode ble det litt for tøft spill ute på banen og motstanderen vår fikk noen utvisninger. Vi endte til slutt opp med å vinne 7-3.

Noe som jeg synes er kult med dette laget er lagmoralen. Det kan virke som vi er bitre fiender ute på isen, men når kampen er over er alle gode venner og latteren sitter løst.
Andre kampen gikk også veldig bra for vår del, og vi endte opp med å vinne 10-4. Men jeg hadde ennå ikke klart å få scora noen mål. Jeg hadde noen gode sjanser, men klarte bare ikke å sette pucken i nettveggen…

Søndag var det klart for tredje og siste kamp. Alle begynte å bli ganske slitne etter tester på Olympiatoppen og istester i Skien. Men vi var klare for å gi alt! Laget mitt klarte seg fortsatt ganske bra. Så kom muligheten jeg har ventet på! Eskil Hagen får med seg pucken bak mostanderes mål og jeg ser at han har sett meg. Jeg lurer meg inn foran målet og får en herlig pasning rett på høyre kølla mi, jeg kjenner at jeg blir nervøs fordi med et sånt pass MÅ jeg bare klare å score. Og ja, jeg får et herlig treff på pucken og setter den opp i høyre hjørne. MÅL! Vi vinner til slutt 7-2

Moro start på sesongen og jeg gleder meg til fortsettelse! Jeg er også en av de heldige som har fått en invitasjon til klubb-turnering i Zlin senere i høst. Der skal vi spille mot lag fra forskjellige nasjoner.

Bare å trene videre nå, så håper jeg på en god hockeysesong med en fin avslutning i VM om noen måneder.

Se også

aug 04 2020

Funksjonsfordel..?

Jeg har lenge hatt en drøm om at uteområdet skal bli like tilrettelagt som inne, men det har vært litt lenger ned på prioriteringslista. Grusen mot inngangen har vært...
jun 09 2020

Første fotballtrening på 19år!

Denne gangen var det ikke jeg som fikk spille, men datteren min Viktoria. Jeg har lenge ønsket at Viktoria skulle prøve. Det har vært vanskelig å få henne interessert i...
mai 25 2020

Korona-trening

Trening Jeg har bestemt meg for å trene mer og bedre denne sesongen. Sist sesong klarte jeg å bli med til EM-troppen, men jeg følte selv at jeg hang etter de andre på...
mar 14 2020

Hockeysesongen 2019/2020 gikk ikke helt som planlagt.

Denne sesongen har vi startet opp med seriespill i kjelkehockey og har på denne måten fått spilt flere kamper enn vi har gjort noen gang tidligere. Det har også vært...
jan 27 2020

Rullestol Segway

Mange synes det er kult å kjøre rullestol. Etter jeg ble skadet, startet søsteren min og jeg rullestolbasketlag. Da fikk vi tak i mange rullestoler som også vennene...
nov 27 2019

Foredrag på engelsk!

Ideen For en 8-9 måneder siden var jeg på samling i Torino, Italia. Der gikk det jo mye av praten på engelsk. Landslagslege Hilde Moseby synes jeg hadde helt ok engelsk...
nov 07 2019

Lillehammer har fått en ny lekeplass

Jeg var spent på den nye lekeplassen i Lillehammer. Har de tenkt på tilrettelegging for personer med funksjonsnedsettelse? Jeg og Viktoria drar for å sjekke! Eventyr...
okt 23 2019

Likeverdig Skolehverdag

For et par år siden var vi rundt omkring på skoler i Oppland. Vi var også og besøkte gamle skolen min hvor jeg ble skadet for 18(!)år siden. Da jeg som 15-åring ble...
X