Søsteren min Marita har tatt over barndomshjemmet mitt og lagt om den tradisjonelle gårdsdrift. Nå er det mange spreke ideer samtidig som hun levere inn på tunet tjenester til kommuner i dal’n. Jeg og familien min er så heldige at vi har fri tilgang til gården og denne uka skulle vi dit for å jobbe med et nytt konsept: Eventyrlige Opplevelser!

Marita har invitert venner og familie for å oppleve gården, men også for å jobbe litt med utvikling av prosjektet. Så endelig fikk jeg jobbet litt med praktiske ting igjen. Jeg har drevet mye med rullestolmekking, småmekking på huset og utearealet her hjemme. Men snekring og lage ting har jeg ikke gjort siden før jeg ble skadet.

Marita har alltid stilt opp for meg og har vært en av de personene som ikke har sett på meg med sympati etter at jeg ble skadet, det liker jeg. Sånn var det også denne uka. Her ble jeg satt til forskjellige arbeidsoppgaver, akkurat som alle andre. Det er nok noe Marita ikke tenker noe særlig over, og heller ikke jeg. Men når jeg tenker etter er dette noe jeg setter utrolig stor pris på.

Eventyrlige Opplevelser er et prosjekt som Marita og samboeren Eskil har startet og som er både innovativt og har vekstpotensiale, og noe jeg har skikkelig stor tro. Det hele startet vel egentlig at Marita er et friluftsmenneske og elsker naturen. Så kom ideen om overnatting på lands og til vanns og i lufta med!
Nå har de fått bygget et flyttbart hotellrom som kan settes nesten overalt og med en helt unik plassering og muligheten for idyll er uendelig!

Jeg fikk i oppgave å bygge søppelholdere av tre så gjesten slipper å kaste søpla si i søppelsekker som henger på et tre. Ja her skal alt være så gjennomført og fint som mulig og være gjennbruk eller være laget av naturmaterialer. Det å bruke stikksag, hammer, drill og sag ga meg skikkelig godfølelse. Jeg har savnet litt praktisk arbeid.

Samtidig er jeg med på en byggeprosess av en flyttbar utedo. Her har de virkelig tenkt tilrettelegging og komfort. Utedoen skal ha rampe opp og akkurat nok plass til at jeg kan snu meg innendørs. Endelig kan jeg også bli med på skogstur uten å være redd for ikke å ha tilgang til toalett. Jeg gleder meg til dette blir ferdig!

Det var en uke med bygging av ulike elementer til «skogsoasen». For å gjøre ting fint, vakkert og rett og slett eventyrlig. De skal levere helhetlig opplevelse, med overnatting, lokalmat og aktivitet tett på naturen. Dette er noe som bare må oppleves.

Sjekk ut https://eventyrligeopplevelser.no/ for mer informasjon.

X
%d bloggere liker dette: