Vi har vært involvert i gode prosjekter, gjennomført flere arrangement, fått ny hjemmeside og blitt bedre kjent med hverandre som kolleger. Allerede i vårt første hele kalenderår som Stutte og Trille i Funkibator ser vi resultater. Dette kommer til å bli enda bedre!

Funkibator sin filosofi “våg å leve!” forsterkes med Torstein. Nå i høst har han også begynt å fortelle om sine “trillende opplevelser” i sin blogg. I 2018 vil dere få lese mer om hverdagslivet og forhåpentligvis også historier fra Paralympics. Mine “Stutte tanker” vil også dukke opp med perspektiver fra fleksibel høyde. Her blir det flere gode prosjekter å fortelle om.

Sammen med Likestillingssenteret jobber vi mot skolesektoren og barrierefrie utdanningsvalg. Hittil har vi rettet oss mot rådgivere og lærere. Til våren skal vi besøke noen skoler i en pilot. Aktiv Ung er en annen sentral samarbeidspartner. 2018 blir et spennende år med dem når vi skal rigge et nytt prosjekt; “full deltakelse for alle”.

Det blir også turer og samlinger i 2018. Vårt godt etablerte samarbeid med Momentum førte til tre samlinger i 2017. Alpinsamlingen i Myrkdalen fikk et litt dramatisk resultat for Torstein da han brakk beinet under en aketur. Neste år rekker vi ikke en alpinsamling. Men vi håper å bruke Ridderrennet som en arena for Momentum sine medlemmer.

Vi fikk også vært med på Arctivity i 2017. Dette arrangementet håper vi kommer sterkt tilbake etter at de måtte kaste inn håndkle for 2018 på grunn av manglende finansiering. Det er fantastiske omgivelser for spennende aktiviteter i Valnesfjord.

Det er vanskelig å velge ut de beste opplevelsene for 2017. Vi har hatt mye moro. Og det er enda morsommere å se framover mot nye opplevelser for Stutte og Trille i 2018! Vi håper dere og vil få gode opplevelser med oss. Godt nytt år fra Funkibator!

X
%d