Ideen

For en 8-9 måneder siden var jeg på samling i Torino, Italia. Der gikk det jo mye av praten på engelsk. Landslagslege Hilde Moseby synes jeg hadde helt ok engelsk og mange gode verdier og holdninger når det gjelder rehabilitering og aktivitet for personer med funksjonsnedsettelse. Hun spurte da om jeg kunne være med å holde en konferanse med henne og Stiftelsen-VI. Jeg sa jo selvfølgelig ja uten å tenke meg så mye om….

Planlegging

Etter en stund blir jeg invitert til et møte i Oslo med Stiftelsen-Vi og landslagslegen. Så kommer det frem at det vil være ca 120 leger der og at vi skal gjennomføre konferansen på engelsk! Jeg har jo en helt grei engelsk uttale, men det å snakke om mine erfaringer og livet mitt på engelsk har jeg jo ikke gjort før. Så nå begynte jeg skikkelig å grue meg. Jeg har jo også bare hatt ungdomsskole elever som publikum og hatt fokus på holdninger og livsmestring. Hva skulle jeg fortelle velutdannete leger om?
Vi ble også enige om å lage en video som viser min ferd fra hjemme mitt til konferansen, som en kul måte å entré scenen på.

Vi ble enige om å leie inn en konferansier som skulle stille oss delvis forhåndspreppa spørsmål, dette gjorde at jeg klarte å slappe litt mer av.

Ut i ilden

Forrige tirsdag var en fra Stiftelsen-Vi her og filmet meg. (Se film nederst)
Da var alt klart og søndag 24. november skulle jeg snakke foran 120 leger på Idrettsmedisinsk høstkongress 2019 på Lillehammer.

Jeg får nesten ikke sove natt til søndag og står opp lenge før ringeklokka. Øver som en gal på de delvis forhåndsinnstilte spørsmålene og hva jeg skal si.

10:30 bærer det ut og på ca 15min var det hele over. Det gikk faktisk ganske greit 😀

X
%d bloggere liker dette: