Jeg ble veldig nysgjerrig på en bok etter at jeg kom over et klipp fra Youtube. Kathrine Aspaas sin «Raushetens tid» ble utgitt nå i høst og hun introduserte den ved pianoet. Der forklarte hun nok om begrepet feiltastisk til at jeg bare måtte lese mer.

Nå er jeg også i en prosess med å gjennomføre en masteroppgave. Når jeg jobber med oppgaver, har jeg en tendens til å blokkere ut all annen litteratur. Derfor var jeg litt usikker på hvor lang tid jeg skulle bruke på å komme gjennom «Raushetens tid». Men denne boka fenget så mye at jeg slet med å legge den fra meg om kveldene.

«Raushetens tid» er for meg en visjonær bok med mening. Kathrine Aspaas har klart å være personlig og åpen med faglig tyngde. Boken ga meg nye tanker og bekreftelse på egne tanker og veivalg. Sett fra min masteroppgave som skal skrives om opplevelsesøkonomi, så ble «Raushetens tid» også relevant. Det er snakk om opplevelser med mening og våre personlige historier. Det er snakk om raushet og evnen til å bygge opp under hverandre. Det er snakk om livsnysgjerrighet og samhold.

 

Boken vekket enda mer nysgjerrighet hos meg. Den gir håp om nye verdinormer – også i forretningslivet. Det er en bok som passer fint inn i min hylle under kategorien selvutvikling.

Hvis du ikke har kjøpt alle julegavene i år, er «Raushetens tid» et godt tips.

X
%d bloggere liker dette: