En fulltallig Camp med deltakere fra Momentum delte sosiale og fysiske opplevelser på Dovrefjell siste helga i august. Og stemningen var på topp!

Vi hadde satt en maksgrense på 20 deltakere denne helga, men fant rom til noen flere da påmeldingen ble så bra. Gruppa ankom fredag kveld og fikk se noen bilder fra sommerens tur i Rondane etter middag. Så var det å forberede seg på helgens aktiviteter. Dagen etter skulle vi på Viewpoint Snøhetta.

Lørdag våknet vi til tett tåke. Jeg var litt bekymret for utsikten fra Viewpoint Snøhetta, selv om det kan skifte veldig fort. Tåka lå fortsatt da vi kjørte opp mot parkeringsplassen… Men så skjedde det! Skyene drev bort og allerede fra nede på parkeringsplassen kunne vi se Snøhetta tydelig.

Turen opp til Viewpoint Snøhetta er en glimrende «stuttbeintur» med godt tilrettelagt sti opp utsiktspunktet. Det er fortsatt noen få meter opp til toppen av Tverrfjellet, men vi kom opp med en elektrisk rullestol der og. Så de som ville, fikk en topptur denne helga! Ikke en lang tur, men en god utfordring for mange.

Søndag delte vi gruppa i to og de som ville fikk være med Hjerkinn Fjellridning på hest. Resten dro ned til Folldal og besøkte Folldal Gruver.

Denne Campen viser at det trenger ikke være ekstremt. Grenser sprenges på alle nivå, og vi hadde en veldig hyggelig helg i flott terreng. Takk til Hjerkinn Fjellstue for et fint opphold og godt samarbeid!

X
%d bloggere liker dette: