Hva blir resultatet av at en kortbeint fyr og en ung fysioterapeut møtes på workshop om aktivitetshjelpemidler? Svaret er snowboardcamp.

Jeg har forsøkt snowboard så vidt i Kleivbakken rett sør for Håkons Hall før. Det gikk ganske bra, men jeg følte meg ikke særlig trygg. Så da jeg traff på Ragnvald Steile og vi begynte å diskutere mulighetene med snowboard på proteser, måtte jeg følge det opp. I løpet av høsten og forvinteren hadde vi noen runder med våre kontakter. Snowboardforbundet støttet arrangementet og stilte opp med instruktører (hvor Ragnvald er en sentral person selv). Momentum subsidierte sine medlemmer som medarrangør og vi fikk også støtte og hjelp fra OCH Ortopedi. Funkibator sin første AmpuCamp Snowboard ble en realitet sist helg i Oslo Funkispark på Tryvann.

De fleste av deltakerne hadde lite bakgrunn på brett. Kun Stephan hadde kjørt ganske mye før han mistet beinet sitt. Derfor ville vi ha en liten gruppe med få deltakere per instruktør. Erfaringen var veldig positiv. Utviklingen fra vi startet lørdag formiddag med mye støtte i barnebakken til siste turen søndag var enorm for alle! Alle klarte seg i stor grad uten assistanse ned Tårnbakken.

Bilder sier mer enn ord her. Derfor legger jeg ut noen eksempler for å bevise innsatsen til alle deltakerne og ikke minst instruktørene! Øyeblikkene er mesterlig fanget opp av Tatjana med kameraet. En herlig gjeng!

X
%d bloggere liker dette: