Unified Nature, som betyr enhetlig natur, skal være et nettverk for å utvikle spennende reiseopplevelser som også gir muligheter for personer med funksjonsnedsettelser. TV-serien ”Ingen Grenser” er en inspirasjon for filosofien til nettverket.

Unified Nature har ambisjon om å bygge opp en næringsklynge som selger aktive opplevelser til personer med funksjonsnedsettelser. I dette inngår også utvikling og tilrettelegging av verktøy og teknologi som gir opplevelsen en ekstra spiss. Vi har nå kommt inn i en forprosjektfase og har fått støtte fra Innovasjon Norge som en delfinansiering av denne fasen. Vi starter arbeidet med å samle trådene gjennom Compass Funkibator og Camp Funkibator som er opplevelser området rundt Skeikampen og Fagerhøi. Disse arrangementene er en konket reiseopplevelse som vi vil benytte som grunnlag for å utvikle en forretningsplan for den videre virksomheten. 

 

CAMP Funkibator blir vårens arrangement. Denne bygger opp mot en utfordring. Vi starter med trening på langrennsski eller piggekjelke den første dagen. Dag to leker vi i området rundt Skeikampen der du enten kan prøve alpinbakken eller øve mer på langrennsskiene. De to siste dagene blir en tur med overnatting på Fagerhøi Fjellstue. Det legges opp til at dette arrangementet skal gjennomføres rett før påsken 2012.

I tillegg til Skeikampen og Fagerhøi, har Funkibator med seg Fjellpulken og OCH Ortopedi som medlemmer i nettverket. Vi har også innledet et samarbeid med Høgskolen i Lillehammer for å få involvert studenter i prosjektene som kjøres.