Funkibator skal fremstå som tøff, inkluderende og utfordrende! Har dere forslag på hvordan det skal synliggjøres?

Prosessen er i gang. Jeg er i arbeidet med å utforme hvordan Funkibator skal fremstå framover. Dette er en veldig spennende og utfordrende øvelse som krever mye kreativitet og bevissthet. Åsne Flyen er engasjert som designer for dette prosjektet.

Klikk her for Funkel Flyen

Jeg gleder meg veldig til å sparre mine tanker og ideer med hennes kreative innspill. Samtidig er jeg alltid interessert i gode forslag og ideer fra andre. Derfor inviterer jeg dere og til å komme med forslag til hvordan Funkibator skal profileres. Dette gjelder blant annet logo, webside, profil utad, produkter og tjenester.

Det handler om mestring på en kul måte. Det handler om realisering av mål. Og det handler om viktigheten av samhandling. Dette er Funkibator! Sprelske ideer mottas med takk!