Jeg er jo Gudbrandsdøl. Og da er jeg antageligvis noe treigere enn mange andre. For i dag fant jeg ut at det var på tide å få litt gli under skiene. Smøring av ski har vel strengt tatt ikke vært noen favorittaktivitet, og kompetansen min er vel deretter. I tillegg har jeg ikke noe sted hjemme som egner seg godt for å spre voks over gulvet. Derfor fant jeg ut at det kunne være greit med hjelp. 

Selv om skiene var rimelig fri for glider, har jeg faktisk hatt en kort piggetur i vinter. Det ble ikke noen stor opplevelse, men jeg fikk da god trening. Men nå er det ingen unnskyldning lenger. Skiene er klare takket være Intersport i Mesnasenteret. Og jeg er klar for tur. 

Spor etter en dverg..?

I mangel på gode ski, tok jeg en liten gåtur med korte bein før jul. Det er synlig at gutten ikke løfter beina veldig høyt. Folk kan nok begynne å lure hvilket dyr som har passert i skogen. Fo moro skyld tok jeg bilde både på turen og med litt lengre bein samme kveld. Tydelig forskjell på gangmønster og skrittlengde.