Vi er på tur. Av elleve deltakere fant åtte veien til Halne Fjellstova søndag. Der startet utflukten som er delt to fjelletapper før noen vender nesen mot Haugesund og Sildajazz.

Første dagen kom gikk vi kun litt under fire kilometer til Hellehalsen fra Tinnhølen. Ved Hellehalsen hadde Kjell sammen med sønnen Joachim og hans kamerat Tom, satt opp to lavvoer som stod klare for innflytting. Det var en idyllisk leirplass som innbød til bålkos utover kvelden.

Mandag forflyttet gruppa seg over til Sandhaug Turisthytte. Turen varte mesteparten av dagen, men alle rakk middagen! Måltidet var velverdt turen. Fjellørreten vi ble servert var fisket kun to timer før middagen. Og den smakte fortreffelig. For øvrig var velkomsten fortreffelig og jeg vil spesielt fremheve Hedda på ti år som var en kjempeflink fotballspiller med et herlig humør!

Vi sov veldig godt på Sandhaug, men kunne ikke bli lenger enn en natt. I går returnerte vi derfor til leiren ved Hellehalsen. I løpet av dagsmarsjen fikk vi mye forskjellig vær og den kraftigste regnbygen hittil. Men klærne tørket fort. Vi hadde en kveldssamling i den største TenTipi Lavvoen med allsang og mye latter etter ankomst til leiren.

Leiren pakket vi sammen i dag med Halne Fjellstova som mål. Igjen ble vi servert et fortreffelig måltid, og vertskapet var vidunderlige. Slike opplevelser gir energi til flere dager ute.