Det ble ingen lang tur, men jeg fikk en strålende dag på jobb på Smuksjøseter i fine høstfarger den 14. september.

Jeg var engasjert av Arbeidsmiljøskaddes landsforening Buskerud til å holde et foredrag for dem på Smuksjøseter forrige fredag. Allerede på tur opp dit kjente jeg at dette kunne bli en strålende dag. Fargene ble bare mer og mer høstlige og Høvringen viste seg fra en strålende side. Dette selv om det var overskyet og vindfullt.

Det var en ganske stor gruppe som hadde tatt turen opp. I underkant av 40 stykker hørte på foredraget. Og da Roar Skaugen kastet seg i bilen for å låne høytalere til PCen , fikk vi full uttelling av seansen. Det er god service på Smuksjøseter.

Tilhørerne fulgte godt med. Noen hadde også spørsmål i etterkant. Jeg avsluttet oppdraget med en god lunch før jeg dro videre til Dovre. Deltakerne i gruppa skulle egentlig på Jetta, men dårlig sikt endret programmet. Men lørdag var de alle fleste på «stuttbeintur» til Peer Gynt Hytta i fint driv. Jeg ble fortalt at de ble inspirert av foredraget. Slikt varmer et Funkibatorhjerte.