Photo: Geir Evensen / NRK

Nå nærmer det seg premiere på Ingen Grenser med stormskritt. Neste søndag går startskuddet på NRK1 kl 2055, og jeg kjenner en litt sitrende nervøsitet. Men jeg stoler på produsentene og ryktene sier at de er veldig fornøyd med resultatet.

Den kommende uka blir noe preget av seriestarten. Jeg skal representere deltakerne i Førkveld på NRK1 onsdag kl 1800, og vi skal alle samles til en pressevisning på torsdag der de viser oss første episode. I tillegg blir et en sosial samling i etterkant for alle som var involvert i ekspedisjonen. Det kommer til å bli veldig moro å se igjen alle nå! Noen har jeg ikke sett siden vi var på tur.

Mine forventninger til serien er faktisk ganke store. Samtidig tror jeg at den opplevelsen vi får på TV kan bli like ny for meg som var med på ekspedisjonen som for alle dere andre. Nå er det bare å vente og glede seg – for det tror jeg vi kan gjøre!