Momentum sine medlemmer er en sporty gjeng! De aller fleste utfordringer tar de på strak arm. Gjerne i samarbeid. Vi fikk nok et bevis på dette under årets landsmøte og Momentumweekend i Harstad.

Funkibator hadde ansvaret for aktiviteter på lørdagen under landsmøtet i år. Momentum hadde lagt til rette for en god start med glitrende værbestilling og en fantastisk tur ute med SS Anna Rogde på en blikkstille fjord. Blir ikke mye seiling av slik, men vi var for mange passasjerer til det uansett. Og kulissene var målbindende!

Liv Tone forteller om sine opplevelser

Liv Tone forteller om sine opplevelser

Liv Tone Lind vekket deltakerne godt med sitt åpningsforedrag lørdag. For da deltakerne ble presentert et kart med beskjed om å finne fem landemerker i byen som skulle dokumenteres med bilde, tømte vi lokalet fort. Alle hadde det travelt med å komme ut. Og konkurranseinstinktet var betydelig hos mange. Bjørn Røhne var blant de aller første tilbake. Derfor var det bare rettferdig at han også vant utrekkspremien – dekning av egenandel på en aktivitetsweekend.

Runden deltakerne skulle gjennom.

Runden deltakerne skulle gjennom.

Heldigvis hadde ikke alle slitt seg helt ut og etter lunsj stilte de aller fleste opp igjen til en to timers treningsøkt med Gitte Flindt Hilding. Gitte viste at det er fullt mulig å få til en fullverdig treningsøkt med enkle midler. Flere merket det i muskulaturen på søndag.

Venter spent på hva Gitte skal finne på nå

Venter spent på hva Gitte skal finne på nå

Trening kan absolutt være moro og lekent! Særlig med en sånn gjeng!

Noen deltakerbilder ligger på Instagram under #Momentumweekend2015.