Ting tar litt tid på å synke. Det har gått vel en uke siden vi kom tilbake fra noen minnerike dager i nord. Allerede nå gleder vi oss til neste Arctivity.

Det er alltid spennende med nye arrangement. Treffer de målgruppen? Oppfyller de forventningene til deltakere, frivillige og arrangører? Mitt personlige inntrykk av responsen på Arctivity er et rungende JA fra alle parter! Og da er det på tide å reise seg og applaudere. For det er en fantastisk innsats av de prosjektansvarlige Anja, Simen og Jonny sammen med alle involverte rundt dem! Den gode stemningen, gleden og innsatsviljen hos deltakerne kommer ikke av seg selv. Den er en klar indikasjon på at arbeidet rundt er veldig riktig.

Arctivity 2015 valgte aktiviteter som hadde varierende grad av «ekstremitet». For neste år håper jeg at utvalget i aktivitetsmenyen kan strekke seg enda et hakk mot ekstremsport. For her er det et hull å fylle i det organiserte tilbudet mot målgruppen «funkiser». Muligheten rundt Valnesfjord er nesten uendelige for videreutvikling. Arctivity har allerede nå signalisert og testet noe av dette med suksess. Selv fikk jeg virkelig sansen for utvidet bruk av sykkel!

Jeg gleder meg allerede til sommeren 2016 og hva vi får tilbud om. Det bør dere og! Følg med på Arctivity sin hjemmeside og Facebookgruppe!

Her har dere litt om hva andre mener om Arctivity:

Idrettsforbundet

Kiting

Orientering

Avisa Nordland